Pişirmeden önce yaklaşık 6-8 saat arası soğuk suda bekletilmesi hem pişme süresini kısaltır hem de sindirimini arttırır. Suda bekletme veya pişirme sırasında tuz eklemeyin. Tuz serleştirerek pişmesini geciktirir. Yumuşadıktan sonra tuz eklemek en iyisidir.
3 su bardağı maş fasulyesi 40-45 dk arasında pişer. Düdüklü tencerede pişme süresi 15-20 dakikaya düşer. Maş fasulyesiyle çorba, köfte ve piyaz hazırlanabilir. Pilavlarda ve salatalarda kullanabilir. Aynı zamanda maş fasulyesini çimlendirerek besin değerini arttırabilirsiniz.
3 su bardağı maş fasulyesi 40-45 dk arasında pişer. Düdüklü tencerede pişme süresi 15-20 dakikaya düşer. Maş fasulyesiyle çorba, köfte ve piyaz hazırlanabilir. Pilavlarda ve salatalarda kullanabilir. Aynı zamanda maş fasulyesini çimlendirerek besin değerini arttırabilirsiniz.
Paketi patlamıştı kolinin içine diğer ürünler çok güzel ambalajlanmış bu ürünü de biraz daha sağlamlaştırmak gerekiyor bir sorun değil tavsiye
Y... K... | 06/04/2024