İnsanın en çok tükettiği besinlerden biri ekmektir... İnsanlar, doğanın sunduğu tarım ürünlerini yine kendileri işleyerek en değerli besin kaynakları olan ekmeği elde ederler...
Arılar da tıpkı insanlar gibi doğadan topladıkları polene kendi enzimlerini katarak petek gözlerinde depolarlar ve kendi ekmeklerini yaparlar...
Yavru arının ilk besini işte o arı ekmeğidir! Arı ekmeği, polenin dış zarının arının kendi enzimleriyle sindirilip bütün besin içeriğinin açığa çıkmış ve insanlar tarafından daha yüksek oranda sindirilebilir halidir.
Arı ekmeğinin bileşiminde; protein, karbonhidrat, lif ve yağların yanı sıra vitaminler (Niasin (B3), Piridoksin (B6), Tiamin (B1), Riboflavin (B2), Pantotenik asit (B5), Folik asit, Biotin (H) ), Tokoferol (E), Askorbik asit (C), Beta karoten) mineral maddeler (Potasyum (K), Kalsiyum (Ca), Magnezyum (Mg), Çinko (Zn), Demir (Fe), Bakır (Cu), Manganez (Mn), Fosfor(P), fenolik maddeler, flavonoidler, polifenoller, aminoasitler, yağ asitleri ve organik asitler gibi birçok biyolojik aktivite gösteren maddeler mevcuttur.
BEE’O Arı Ekmeği, doğanın kucağında arının evinde arılar tarafından üretiliyor, uzman bir ekip tarafından uygun alt yapı, bilgi ve teknik donanım ile paketleniyor ve içeriğindeki zengin besin öğelerini kaybetmeden en saf haliyle kovandan sofralarınıza ulaşıyor!
Etken Madde: Arı Ekmeği (%100)
Tüketim Önerisi: Çocuklar günde 3-6 adet, yetişkinler ise 6-12 adet tüketilebilir. Helal sertifikalı BEE'O Arı Ekmeği'ni, doğrudan çiğnenerek ya da süt, meyve suyu veya yoğurt ile karıştırarak tüketebilirsiniz.
Saklama Koşulları ve Raf Ömrü: Ürünü kuru bir ortamda, oda sıcaklığında (yaklaşık 22°C) saklayınız, daha yüksek sıcaklıktan koruyunuz. Raf ömrü 24 aydır.
Uyarı: 12 aylıktan küçük bebeklere bal ve bal içeren ürünlerin yedirilmesi tavsiye edilmemektedir.