Siyez Ekşi Maya ile Yapılan Ekmeğin Özellikleri
• Kolay kolay bayatlamaz ve çok lezzetli olur..
• Sindirimi son derece kolaydır.
• Siyez ununda bulunan az miktardaki glüten ekşi maya tarafından parçalanarak, ekmekte sindirilebilir hale dönüşmüştür.
• Glisemik indeksi oldukça düşüktür.
• Az miktarda bir ekşi mayalı ekmek bile doyurur ve uzun süre tok tutar.
• Siyez Ekşi mayalı ekmek kan şekerini hızla yükseltmediği için hızla da düşürmez.
• Besleyicidir B12 vitamini açısından son derece zengindir.
• Maya alerjileri olanlar bile ekşi mayalı ekmeği güvenle tüketebilir.
• Siyez Ekşi maya doğal probiyotik bakterilerden meydana geldiği için alerji yapmaz.
• Siyez Ekşi maya, ekmeği zararlı küf ve mantarlara karşı korur.
• Kolay kolay bayatlamaz ve çok lezzetli olur..
• Sindirimi son derece kolaydır.
• Siyez ununda bulunan az miktardaki glüten ekşi maya tarafından parçalanarak, ekmekte sindirilebilir hale dönüşmüştür.
• Glisemik indeksi oldukça düşüktür.
• Az miktarda bir ekşi mayalı ekmek bile doyurur ve uzun süre tok tutar.
• Siyez Ekşi mayalı ekmek kan şekerini hızla yükseltmediği için hızla da düşürmez.
• Besleyicidir B12 vitamini açısından son derece zengindir.
• Maya alerjileri olanlar bile ekşi mayalı ekmeği güvenle tüketebilir.
• Siyez Ekşi maya doğal probiyotik bakterilerden meydana geldiği için alerji yapmaz.
• Siyez Ekşi maya, ekmeği zararlı küf ve mantarlara karşı korur.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!