Jambon fırında pişirilerek sıcak servis yapıldığı gibi soğuk et olarak sandviç hâlinde de yenebilir.
Kahvaltılarınıza ve sandviçlerinize lezzet katar. İnce dilimlenmiş jambonunuzun kullanımı kolaydır. Arzunuza göre pişirmeden ya da pişirerek tüketebilirsiniz. Dilimli jambonunuzun hazırlanması sırasında, sinir ve yağları tamamen temizlenmiş dana etleri tuz ve çeşitli baharatlarla 24 saat boyunca masajlama işlemine tabi tutulur. Masajlama işlemi bittikten sonra geniş kalibreli kılıflara doldurulan etler özel kalıplara yerleştirilir ve haşlama kazanlarında pişirilir. Soğutulduktan sonra kalıplardan çıkartılan ürün kılıfları soyularak dilimlenir ve modifiye atmosferde paketleme (M.A.P.) tekniği ile ambalajlanarak satışa sunulur.
Kesimler, hijyenik ortamda, veteriner hekimler kontrolünde yapılır. Cinslerine göre sınıflandırılan etler ileri teknolojiye sahip, bilgisayar kontrollü üretim prosesleriyle doyulmaz lezzetlere dönüştürülür.
Tereci'den alacağınız jambonlar ile sofralarınızı renklendirebilirsiniz.Afiyet olsun.