Dana etinden hijyenik koşullarda üretilmiştir. Üretim gerçekleştirilirken; dana eti ve yağı, tuz ve çeşitli baharatlar özel bir makinede karıştırılarak hamur haline getirilir. Daha sonra antep fıstığı eklenir ve bu ürüne uygun baskılı özel kılıflara doldurularak buhar fırınlarında pişirilir.
Fıstıklı dana salamı; kahvaltının yanı sıra diğer öğünlerde de afiyetle yiyebilirsiniz. Lezzetli kanepeler ve sandviçler hazırlayabilirsiniz.
Salam yapımı için hazırlanan etler, kıyılırken sinirlerinden ayıklanır. Kaliteye ulaşmak için doğrudan bilgi işlem departmanına bağlı, bilgisayar kontrollü standardizasyon makinesi ile yağ, su, protein analizleri yapılır. Yüzde 100 el değmeden dilimleme ve paketleme işlemi gerçekleştirilir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!