Ürün Kodu: 8691474401335
Marka: Tereci
Menemenlik sos olarak da bilinen tırşik mevsiminde en güzel domatesler toplanarak biber ve zeytinyağı ile birleştirildikten sonra siz değerli misafirlerimizin beğenisine sunulur.İster yemeklerinizde salça yerine ister kahvaltılarınızda ya da yemeklerinizin yanında sos olarak ister üzerine yumurta kırıp menemen olarak severek tüketebilirsiniz.Afiyet olsun.
Karşıyaka, Bayraklı, Bornova, Çiğli ve Menemen için Kurye ile Teslimat:
Karşıyaka, Bayraklı ve Çiğli'nin tüm mahalleleri ile Bornova ve Menemen'in belirli mahallelerine kurye ile teslimat yapılmaktadır.
Hafta içi 18.00, hafta sonu 17.00'ye kadar verdiğiniz siparişler aynı gün teslim edilir. Bu saatten sonra vereceğiniz siparişler ertesi gün saat 12.00'den sonra size ulaştırılır.
200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücreti ödemezsiniz. Bu tutarın altındaki alışverişlerde ise 10 TL taşıma bedeli alınır.
Teslimat Yapılan Mahalleler
Karşıyaka: Tüm mahalleler
Bayraklı: Tüm mahallaler
Bornova: Atatürk, Erzene, Evka 3, Evka 4, İnönü, Kazımdirik, Kızılay.
Çiğli: Tüm mahalleler
Menemen: 29 Ekim, 30 Ağustos, 9 Eylül, Cumhuriyet, İnönü, Uğur Mumcu